I samarbejde med ACO, FIA og konkurrerende producenter er der udviklet en ny generation af Shell V-Power-racerbrænstoffer. Større ydelse og mindre forbrug danner grundlag for fremtidige vejmodeller.

Sæsonens altoverskyggende begivenhed er det legendariske 24-timersløb på Le Mans, som er en af de vigtigste sportsbegivenheder i verden hvert år. Resten af sæsonen i FIA World Endurance Championship (WEC) er ikke mindre betydningsfuld: en serie sekstimersløb, der strækker sig fra Europa til Mellemøsten, Asien og USA.

Shell V-Power-benzin og dieselrace blev udviklet til 2014-sæsonen for at hjælpe konkurrerende producenter – Audi, Porsche og Toyota – med at opnå 30 % reduktion i forbruget. Den fælles indsats for at nå dette mål og fortsætte udviklingen betyder, at alle konkurrenter har gavn af Shell V-Power-racerbrændstofferne, som giver en blanding af fart og udholdenhed, der aldrig har været mere spektakulær.

  • Motorløb nat og dag – 24-timersløbet på Le Mans er det mest berømte døgnløb i motorsporten
  • Shells forskere og de konkurrerende team samarbejder om at skabe spektakulære sportsresultater med reelle fordele for næste generation af teknologi til almindelig vej
  • Alsidighed er nøglen, da både benzin- og dieselteknologi vises frem i et felt med både fuldblodssportprototyper og produktionsbaserede GT-biler

Mere i Privatbilister

Shell-brændstoffer

Se Shells unikke serie af brændstoffer og den teknologiske ekspertise, der ligger i hver en dråbe.