Shell og Ducati har konkurreret sammen i MotoGP siden 2003, scoret en podieplads i teamets debut og i 2007 vundet mesterskabet for kørere, team og konstruktører. I denne sæson fortsætter historien med både Ducati Corse og Pramac Racing.

Ducati er også blevet en vigtig ingrediens i Superbike World Championship, siden det begyndte i 1988. 2014-sæsonen markerede en tilbagevenden af et vinderpartnerskab, som tidligere har gjort, at Shell og det italienske team sammen har vundet seks World Superbike Championship-titler for kørere og ni World Superbike-titler for konstruktører som en del af en relation, der går helt tilbage til 1999.

Kig nærmere på disse Ducati-sider, hvor Shell tager dig med om bag kulisserne, så du kan se, hvordan Shells brændstoffer og smøremidler bliver udviklet i det ekstreme og dynamiske miljø, som motorcykelløb er, til gavn for motorcyklister over hele verden.

Ducati-kører på motorcykel ved høj hastighed på en bane om natten

Det tekniske partnerskab med Ducati

Shell bruger det, man lærer på banen, til at udvikle sine Shell V-Power-brændstoffer og Shell Advance-smøremidler til gadebrug, så motorcyklister over hele verden kan få gavn af den nyeste teknologi, der udvikles på banen.

Resultaterne har været konstante under hele samarbejdet, og det er fortsat Shells mål at give Ducati 100 % pålidelighed og samtidig optimere motoreffekten fra motorcyklen.

Andrew Greenall, projektleder, Shell Advance Technical Partnership med Ducati:
“Shells tekniske partnerskab med Ducati er en uvurderlig del af vores udvikling af højtydende gadeprodukter. Vores arbejde med Ducati i MotoGP og Superbikes er det ultimative testmiljø for Shell Advance-motorcykelsmøremidler og Shell V-Power-brændstoffer, og vi kan overføre innovation og teknologi direkte fra banen til vores gadeprodukter.”

Kernen i forholdet er en fælles passion for teknologi: Ducati udvikler sine legendariske motorcykler til løbs- og gadebrug, mens Shell arbejder på at designe højtydende brændstof og smøremidler til gavn for motorcyklister over hele verden.

Mere i Privatbilister

Shell og Ducati i MotoGP

Shell bringer alle de vigtige MotoGP-oplysninger, du har brug for, inkl. historien, sæsonens løb og Ducati Desmosedici GP-motorcyklen.