Bilen udsættes for mange forskellige typer skidt og snavs henover året. Shell’s moderne bilvaske-maskiner er designet til at håndtere dette.

Både vaskeprogrammer og rengøringsmidler tilpasses meget nøje årstiderne. De beskytter lakken og fjerner skadelig snavs fra bremser og undervogn. I tillæg til den renere bil, kan du også fornemme, at rengøringsmidlerne har forskellige dufte og farve for hver årstid.

Bedre end håndvask

Den teknologiske udvikling gør at et moderne bilvaskeanlæg, er langt mere miljøvenlig, skånsom og effektiv end den traditionelle manuelle hjemme håndvask med spand og børste.

Det automatiske bilvaskeanlæg er programmeret til at sikre den rette balance i forhold til rengøringsmidler og virketid, således at det optimale resultat opnås.

Endvidere er der i alle programmer højtryksspuling før børsterne bearbejder bilen, hvilket gør vasken langt mere skånsom, idet groft snavs fjernes. Dermed undgår man den ”sandpapirseffekt” der er typisk for hjemmevaskeren.

Skånsom vask

Shell kører hovedsageligt med den ny udviklede type ekstra skånsomme børster kaldet SofTecs. Disse består af et materiale der kan sammenlignes lidt med et blødt vaskeskind.

Maskinen ved præcist hvordan din bil ser ud, og tilpasser sig dens særlige former med skånsomme bevægelser og et reduceret børstetryk.

Shell Perfect Wash Koncept

Perfect Wash er grundstammen i Shells årstidstilpassede bilvaske koncept. Perfect Wash er faktisk fire forskellige vaske i samme vask. Det lyder måske ikke så enkelt, men det er det.

Vasken ændrer automatisk indhold, så den altid passer til den aktuelle årstid! Hver årstid har sin type snavs, om foråret har vi mange insekter, og om vinteren er der også salt på vejene.

Når du vælger en Perfect Wash er du sikker på at få et vaskeprogram der præcist passer til det aktuelle behov for årstiden.

Perfect Wash fåes også som Perfect Wash Shine og Perfect Wash Shine XL. Med Shine-effekten benytter vi et poleringsmiddel som giver din bil en helt unik glans. Små ujævnheder i lakken bliver repareret, således at din billak fremstår med en mere jævn og ensartet overflade.

Bliv i bilen mens du vasker

På nogle Shell-stationer kan du endda følge bilvasken inde fra kabinens tørre, lune sæder uden at bekymre dig om kulde, regn og rusk. Du kan som noget nyt vælge at blive siddende i bilens bløde sæder, mens den bliver vasket.

Med opgraderingen kan du nu også vælge din bilvask og derefter sætte sig til rette i bilen, mens du venter i kø.  Så er det bare at køre ind, når der er fri bane – altså, uden først at skulle ud af bilen igen for at aktivere vasken.

Det er naturligvis helt frivilligt, om man vil blive i bilen, mens den vaskes eller vente ude i det fri. Det nye er, at du selv kan vælge.

Mere i Privatbilister

Shell-stationssøger

Find din nærmeste Shell-station, og planlæg din rute.

Nyheder fra tankstationerne

Se alle de eksklusive tilbud og fantastiske præmier, du kan vinde på din lokale Shell-station.