I denne sektion

Amsterdam

Amsterdam er bedre kendt for sine pramme og cykler end bilvenlige gader. Motorjournalisten Victoria MacMillan Bell rejste til Holland, hjemsted for Royal Dutch Shell.

Barcelona

Barcelona, gør klar til at afsløre dine natlige hemmeligheder. Vi sendte journalisten Jane Cloete på gaden i den catalanske hovedby ved midnat for at finde en hemmelig rute.

Berlin

Berlin var engang delt, men er nu en moderne og levende storby, der kombinerer gammelt og nyt. Motorjournalisten James Mills tog af sted for at se seværdighederne.

London

Læs vores artikel for at opleve London ved daggry - en verden uden trængselsafgifter og trafikpropper

Brugge

Den klassiske by Brugge er kendt for sine små gader og gågader. Hvordan skulle motorjournalisten Luke Ponsford så finde en fantastisk rute?

Madrid

Den spanske hovedstad er en travl by, hvor søvn prioriteres langt under fest. Vi sendte alligevel motorjournalisten James Mills ud på jagt efter en ny hemmelig rute.

Paris

Vi sendte motorjournalisten Robert Puyal til Byernes By på en midnatsjagt efter en hemmelig rute.

Marrakech

Seværdighederne og lydene i Marrakech om natten kommer først rigtigt til live, når man kører på to hjul. Gary Inman svinger sig op på motorcyklen og begiver sig ud i vanviddet.

Prag

Vi sendte motorjournalisten Daniel Ford af sted til den tjekkiske hovedstad med besked om at køre rundt i de smalle middelaldergader i byen på jagt efter en hemmelig rute.

Rom

Vi sendte den italienske motorjournalist Giuliano Pavone til sit lands hovedstad, Rom, på jagt efter en hemmelig rute.

San Francisco

Vi sendte motorjournalisten Pat Devereux på en tur rundt i San Francisco, byen som blev udødeliggjort i filmen Bullitt fra 1968 med king of cool, Steve McQueen, i hovedrollen.

Tokyo

Det er noget helt særligt at køre i hovedstaden i verdens teknologisk mest avancerede land. Motorjournalisten Nik Berg guider os igennem Tokyo på byens mest berømte vej.

Warszawa

Polen er med en blomstrende økonomi og nationale stolthed så stor som nogensinde en stjerne på vej op. Vi sendte den lokale journalist Maciej Pertynski ud på en natlig tur i hovedstaden, Warszawa. Han opdagede en by, der er blevet voksen.

Indhold

Shell V-Power 100 oktan

Shell V-Power 100 oktan er højoktanbenzin i topkvalitet. Udviklet til at fjerne og forebygge belægninger i din bils motor - og med et højt oktantal, der hjælper motoren med at yde optimalt.

Olie og smøremidler

Smøremidler til biler, motorcykler, fødevareindustrien, køle/skærevæske, procesolier og korrosionsbeskyttelse.