I denne sektion

B står for Biking

B står også for B500 i Baden-Baden i Tyskland. Forfatteren Geoff Hill beslutter, om det er Europas bedste motorcykelvej eller ej.

Op i bjergene

Hvis du elsker friluftsliv, har de schweiziske alper det hele: ski, snowboard, mountainbike, white water-sejlads. Men vi var på udkig efter et andet sus. Motorjournalisten James Mills gav sig i kast med det legendariske Flüelapas.

Midnatssol

Tag med til verdens ende med motorjournalisten Angus Frazer, som kører 1600 km til Europas nordligste spids.

Pacific Highway

Klokken er 4 om morgenen den 21. juni, årets længste dag. Der er en bil i garagen, nøglerne ligger på natbordet, og Pacific Highway er lige uden for døren. Hvem har brug for et vækkeur?

En djævelsk køretur

Targa Tasmania Road Rally er en djævelsk køretur. Løbet kalder sig ‘det ultimative asfaltrally’ og kører rundt om øen, som hænger ud fra Australiens østlige spids.

Vejen til Norge

Ikke mange har hørt om den. Endnu færre har kørt på den Motorjournalisten James Mills afslører det hemmelige bilistparadis, Lysebotn-vejen.

Stormvarsel

Vi tager til det mest regnfulde sted i Storbritannien og finder nogle af de bedste veje i Europa.

Indhold

Shell V-Power 100 oktan

Shell V-Power 100 oktan er højoktanbenzin i topkvalitet. Udviklet til at fjerne og forebygge belægninger i din bils motor - og med et højt oktantal, der hjælper motoren med at yde optimalt.

Olie og smøremidler

Smøremidler til biler, motorcykler, fødevareindustrien, køle/skærevæske, procesolier og korrosionsbeskyttelse.