Innovation ligger i vores DNA – det betyder at gøre tingene bedre end tidligere. Det betyder at gennemføre de rette løsninger for at levere energien, som vores kunder har brug for i deres liv. Men vi ved, at vi ikke selv kan løse verdens energiudfordringer.

For at imødekomme den stigende energiefterspørgsel på den mest sociale, miljømæssige og økonomisk ansvarlige måde har vi brug for at frigøre alle kræfter til innovation: kapaciteten til at gøre det anderledes og bedre end tidligere.

Gå på opdagelse i vores innovationsprogrammer herunder, og se hvilken én af dem, der bedst passer til dine behov.

Shell GameChanger

Shell grundlagde sit GameChanger-program i 1996 med henblik på at give innovatører den økonomiske og tekniske støtte samt den plads, der er nødvendig for at demonstrere deres ideers tekniske og kommercielle levedygtighed. GameChanger hjælper dem med at dokumentere, at deres koncept virker, hurtigt og omkostningseffektivt.

GameChanger har arbejdet med flere end 1.700 innovatører verden over og hjulpet dem med at realisere flere end 100 ideer. De omfatter den revolutionerende ide om at producere og nedkøle naturgas til væske på havet. Ideen, der blev hjulpet på vej med finansiering fra GameChanger-programmet i en tidlig fase, bliver til virkelighed med Prelude FLNG-projektet

Læs mere om Shell GameChanger

Shell TechWorks-ingeniører på arbejde på et værksted

Shell TechWorks

Shell TechWorks er et åbent innovationsprogram, der samler iværksættere og teknologiske opstartsvirksomheder både inden og uden for energiindustrien for at løse en af verdens største udfordringer: Hvordan imødegås stigende efterspørgsel på energi til en overkommelig pris med mindre miljøpåvirkning.

Vi grundlagde Shell TechWorks i USA i 2013. Kontoret er placeret inden for verdens mest innovative kvadratkilometer, i Cambridge, Massachusetts – et knudepunkt for førende teknologiorganisationer og tæt på mere end 80 universiteter.

Læs mere om Shell TechWorks

Shell Technology Ventures

Shell Technology Ventures (STV) er vores ventureselskab, som investerer i virksomheder for at få mere fart på udvikling og udrulning af nye teknologier, som komplementerer vores forretning.

STV, der er grundlagt i 1998, fungerer som investor og partner i kommercialiseringen af innovation. De iværksættere og virksomheder, som vi investerer i, nyder godt af vores tekniske og videnskabelige ekspertise og af muligheden for at teste eller søsætte deres innovationer.

Læs mere om virksomheder, som STV investerer i

Innovation for mindre virksomheder

Mindre virksomheder kommer med nye ideer og fokuseret ekspertise, som kan hjælpe os med at accelerere innovation i energiteknologier hos Shell. Vi har kontakt til forskningsprogrammer i mindre virksomheder for at identificere de mest lovende og bedste opstartsvirksomheder og teknologier i hele verden og inviterer dem til at tage del i Shell Small Business Innovation Initiative.

Vi arbejder sammen med innovatører, som allerede har dokumenteret, at deres projekter er videnskabeligt, teknisk og kommercielt levedygtige. Til gengæld tilbyder vi tekniske ressourcer, testmuligheder, kommerciel vejledning og mulighed for, at Shell bliver en kunde.

Læs mere om vores innovationsinitiativ

Innovativt samarbejde

Vi arbejder sammen med stater, topakademikere og industrispecialister i vores søgen efter at imødekomme verdens stigende energibehov. Vores samarbejde spænder over udvikling af avancerede brændstoffer til forbedring af databehandling med it-industrien.

Se, hvordan vi arbejder sammen med universiteter, virksomheder og institutter for at fremme innovation

Mere i Energi og innovation

Fremtidens energi

Vi bruger vores knowhow, teknologi og innovation til at levere mere og renere energi til verdens voksende befolkning.