Se med når selverklæret motorhoved og tidligere Formel 1-kører Nicolas Kiesa åbner sin motor og viser, hvordan Shell V-Power 100 oktan hjælper din bil godt på vej.

For ifølge Kiesa er sandheden nemlig, at uanset om du er den glade ejer af en Fiat Panda, en motorcykel eller en højpotent Ferrari, så giver Shell V-Power helt konkrete fordele.

Det kan forklares på mange måder. I teknisk sprog og lange manualer. Eller man kan gøre som Kiesa, når han skiller sin motor ad, og trin for trin viser forskellen på en motor, der kører Shell V-Power og en, der ikke gør.

Vi kan afsløre, at det handler om en avanceret additivteknologi, som renser og forebygger belægninger i forbrændingskammeret. Fordi en ren motor kører bedre - og så giver Shell V-Power med et oktantal på 100 helt optimale arbejdsvilkår for din motor. Lyt med.

Hvad er oktantal og additiver?

Nicolas Kiesa deler ud af sin store viden om hvorfor benzinens kvalitet og oktantal er mere afgørende end nogensinde for driften af din motor, når det kommer til renlighed og motorgang.

Der er forskel på benzin

Benzin er ikke bare benzin. Der er sammenhæng mellem oktantal og motorydelse. Racerkører og motorekspert Nicolas Kiesa kaster lys over fordelene ved Shell V-Power.

Nicolas Kiesa er Shell V-Power ambassadør

Er racerkører, bilentusiast og Shell V-Power ambassadør.

Han formidler tekniske emner om motorer og brændstoffer.