Danske Pressemeddelelser 2020

Endnu en Shell tankstation med renere brændstof til store dieselmotorer

apr. 03, 2020

Den nye station ved Silkeborgmotorvejen er den anden i Danmark, som tilbyder det renere naturgasbaserede GTL-brændstof til de tunge køretøjer.

Tegn abonnement på bilvask og vind gratis brændstof i et år

mar. 31, 2020

Fra den 31. marts til den 26. maj deltager alle, der tegner et Shell Bilvask+ abonnement automatisk i konkurrencen om ét års forbrug af Shell brændstof eller ét års fri adgang til Shell Bilvask.

Shell tankstationer stiller skarpt på højoktan

mar. 30, 2020

Vi stiller nu skarpt på de vigtige fordele, som benzinbiler får med Shell V-Power 100 oktan. Det hele krydres med konkurrencen om en fantastisk køreoplevelse med tidligere Formel 1-kører, Nicolas Kiesa

Shell tankstationer skærper sikkerheden under Corona-krisen

mar. 27, 2020

Forsyningen fra landets Shell tankstationer fortsætter ufortrødent trods de usædvanlige forhold, som udbruddet af Corona-virus i Danmark har skabt. Men på alle de 230 tankstationer er der indført en række initiativer for at forebygge smittespredning til medarbejdere og kunder.

Pas på phisingmails og opkald fra svindlere

mar. 19, 2020

Vi oplever desværre, at kriminelle forsøger at misbruge vores navn for at skaffe sig adgang til vores kunders personlige oplysninger.

Vi efterlever reglerne for håndtering af Corona situationen og Shell tankstationerne er åbne

mar. 17, 2020

Alle Shell tankstationer er åbne og vi henstiller til, at alle kunder her følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum

Ny teknik gør bilvask mere handicapvenlig

jan. 15, 2020

Intelligente kameraer gør det nu lettere for gangbesværede og handicappede at få vasket bilen