Shell er ikke kun synonym med kvalitetsbrændstoffer og markedets mest avancerede kortløsning. Vores servicestationer langs landets store og små veje byder også på et rigt udvalg af lækker og nem mad og drikke for dig, som er på farten.

Senest har vi udviklet to helt nye Deli Toast som kan findes på et udvalg af vores stationer. Her har vi taget to stykker surdejsbrød, lækker, cremet cheddarost, forskelligt kød og en smagfuld dressing og klappet det hele sammen i en nyfortolkning af den velkendte klassiker.

Toasten grilles til den er sprød og lækker og bliver serveret i en sandwichlomme - lige til at tage med ’on the go’. Vi har lavet to varianter. En med skinke og ost og mild sennepsdressing. Og en med kylling og ost med BBQ-dressing.

Kvali-kaffe og eksklusive pølser

Som fast kunde ved du sikkert alllerede, at Shells servicestationer også er et godt sted at tanke kaffe. Vores kaffekoncept er udviklet over de seneste par år og på nogle servicestationer finder du også, hvad vi og mange andre vurderer som verdens bedste kaffe, i form af Costa Coffee. Du kan endda spare lidt, når kaffetrangen melder sig. Med vores kaffe-skrabekort får du fire kopper, af Shells gode kaffe til 75 kroner.

Vidste du for resten, at Shell har et eksklusivt samarbejde med Tulip? For dig, som bliver sulten på din vej rundt i landet, betyder det, at du på vores servicestationer finder de helt unikke Shell-pølser. Vi har flere varianter, heriblandt vores chilipløse og vores ostepølse, som faktisk er blevet kåret som bedste ostepølse til grillen af Politiken.

Shell i korte træk

Du finder i dag 306 Shell servicestationer i Danmark. Heraf er de 63 stationer i kategorien Shell/7-Eleven.

Dansk Shell har selv 111 bemandede servicestationer og 70 ubemandede Shell Express stationer. Hertil kommer 62 servicestationer, der er ejet af vores forhandlere under navnet Shell eller Shell Select. Endelig har vi 14 CRT-anlæg til lastbiler, busser og anden tung transport.

Velbekomme indenfor hos Shell.