Renere motorer kører bedre. Så vi har udviklet den nye Shell V-Power Diesel. Vores bedste renseevne til din motor2.

Shell V-Power Diesel

Produktfordele

Ydelse

Shell V-Power Diesel er udviklet til at hjælpe med at rense og beskytte din motor, så du får den bedste renseevne til din motor3.

Når du renser dit brusehoved med en kalkfjerner ser du en stor forbedring i brusehovedets ydelse. Shell-V-Power Diesel gør det samme; hjælper med at fjerne opbyggede aflejringer på indsprøjtningsdyser, hvilket genopretter din motors ydelse.4

Dynaflex Teknologi

Ny Shell V-Power Diesel med boostet DYNAFLEX Teknologi for vores bedste renseydelse1.

Læs mere om Dynaflex Teknologi

Shell v-power Intake valves and/or fuel injector nozzles icon

Hold din motor ren

Prøv vores højst ydende og mest effektive diesel. - Shell V-Power Diesel renser og forhindrer belægninger i din bils motor og holder på den måde en ny motor ren og hjælper en ældre motor tilbage på op til 100 %.

shell v-power Key fuel system components icon

Rens din motor, mens du kører

Forestil dig en rengøringssvamp, der tager en tur igennem din bils motor, dag efter dag. Med flere rensekomponenter end vores almindelige diesel, renser og beskytter Shell V-Power Diesel din bils motor. Derfor er det aldrig for sent at begynde at køre Shell V-Power Diesel.

shell-v-power-performance-fuels-icon

Giv din bil sine kræfter tilbage

Shell V-Power Diesel indeholder rensekomponenter, som renser og forhindrer samling af snavs og skidt i centrale dele af brændstofsystemet, f.eks. indsprøjtningsdyserne, i din bils motor. På den måde hjælper Shell V-Power Diesel med at holde en ny motor ren og renser en ældre motor, så den får sine kræfter tilbage. 

*Industristandardtest DW10B viser, at Shell V-Power Diesel hjælper med at genskabe og fastholde motorydeevne ved at fjerne og forebygge belægninger i brændstofsystemet på bl.a. dyser. Den aktuelle effekt kan variere afhængig af køretøjstype, tilstand og kørestil. Alle sammenligninger er mod vores almindelige diesel.

  1. Ny i forhold til tidligere Shell V-Power formler. Boostet i forhold til Shells normale diesel brændstof for rensefunktionalitet. Hjælper med at rengøre nøglekomponenter i brændstofsystemet, såsom brændstofindsprøjtningsdyser, fra den akkumulerende opbygning af ydelsesbegrænsende aflejringer. De resulterende effekter og fordele kan variere afhængig af biltype, bilens tilstand og kørestil. Der gives ingen garantier. Se Shell DYNAFLEX Teknologi for yderligere information.
  2. Sammenlignet med tidligere Shell V-Power formler. Hjælper med at rengøre og beskytte nøglekomponenter i din motors brændstofsystem, såsom indsugningsventiler og/eller brændstofindsprøjtningsdyser, fra den akkumulerende opbygning af ydelsesbegrænsende aflejringer. De resulterende effekter og fordele kan variere afhængig af biltype, bilens tilstand og køre stil. Der gives ingen garantier. Se Brændstofhjælp for yderligere information.
  3. Sammenlignet med Shells normale brændstof. Designet til at hjælpe med at rengøre og beskytte nøglekomponenter i brændstofsystemet, såsom indsugningsventiler og/eller brændstofindsprøjtningsdyser, fra den akkumulerende opbygning af ydelsesbegrænsende aflejringer. De resulterende effekter og fordele kan variere afhængig af biltype, bilens tilstand og køre stil. Der gives ingen garantier. Se Brændstofhjælp for yderligere information.
  4. Realiserede fordele kan variere. Se Brændstofhjælp for yderligere information.

Mere i Bilister

På vores stationer

Vi har bragt servicen tilbage på servicestationen, så du altid er lidt gladere, når du går, end når du kommer.