Hvad er DYNAFLEX Teknologi?

DYNAFLEX Teknologi er navnet på vores seneste generation af brændstofs formler til Shell V-Power oktan 99 og diesel brændstoffer, designet til at hjælpe med at rense og beskytte din motor.

Når vi taler om “DYNAFLEX Teknologi” mener vi de komplekse blandinger i vores nye formler, som Shell har specialdesignet og beriget med kraftfulde rensemidler, der hjælper med at holde nøgleelementer i brændstofsystemet rene og beskytter dem fra ydelsesbegrænsende aflejringer¹.

Hvordan fungerer DYNAFLEX Teknologi i motorer?

Vores udfordring - Aflejringer i brændstofsystemer

Ved skabelsen af vores nye Shell V-Power med DYNAFLEX Teknologi trak vi på over 100 års erfaring indenfor research brændstof og udvikling. Vores DYNAFLEX formler trækker på vores erfaring og indsigt i kravene fra både nyere og ældre motorer. Moderne motorer bliver mindre uden at miste deres høje ydeevne, og anvender ofte nye teknologier (såsom direkte brændstofindsprøjtning og turboladning) for at opnå ydelse og effektivitet.

Over tid dannes der aflejringer på brændstofsystemets centrale dele, såsom brændstofinjektorer i diesel motorer og indsugningsventiler/brændstofinjektorer i benzin motorer. Den nye Shell V-Power med boostet DYNAFLEX Teknologi3 er nu vores mest effektive brændstof der hjælper med at genoprette motorens renhed ved at fjerne allerede opbyggede aflejringer4.

Vores løsninger

Shell V-Power Benzin – designet for ydelse
Nu med boostet DYNAFLEX Teknologi2, den nye Shell V-Power 99 oktan er boostet med 30% flere rengøringsmolekyler end den tidligere formel.

Shell V-Power Diesel – designet for ydelse
Renere motorer yder bedre. Brug den nye Shell V-Power Diesel med boostet DYNAFLEX teknologi for vores bedste renseydelse5.

  1. Designet til at hjælpe med at rense og beskytte nøglekomponenter i brændstofsystemet, såsom indsugningsventiler og/eller brændstofindsprøjtningsdyser, fra den akkumulerende opbygning af ydelsesbegrænsende aflejringer. De resulterende effekter og fordele kan variere afhængig af biltype, bilens tilstand og kørestil1. Se www.shell.dk/vpower for yderligere information.
  2. Vores mest effektive brændstof til den nye generation af motorer. Hjælper med at rengøre nøglekomponenter i brændstofsystemet, såsom brændstofindsprøjtningsdyser og/eller brændstofinjektorer, fra den akkumulerende opbygning af ydelsesbegrænsende aflejringer. De resulterende effekter og fordele kan variere afhængig af biltype, bilens tilstand og kørestil1. Se Brændstofhjælp for yderligere information.
  3. Boostet i forhold til Shells normale brændstof. Ny og forbedret i forhold til tidligere Shell V-Power formler. De resulterende effekter og fordele kan variere afhængig af biltype, bilens tilstand og kørestil1. Se Brændstofhjælp for yderligere information om DYNAFLEX teknologi designet til at hjælpe med at genoprette motorydelsen ved at rense kritiske system komponenter i brændstofsystemet, såsom indsugningsventiler og/eller brændstofinjektorer fra opbygningen af ydelsesbegrænsende aflejringer.
  4. Vores mest effektive brændstof til den nye generation af motorer. Hjælper med at rengøre nøglekomponenter i brændstofsystemet, såsom brændstofindsprøjtningsdyser og/eller brændstofinjektorer, fra den akkumulerende opbygning af ydelsesbegrænsende aflejringer. De resulterende effekter og fordele kan variere afhængig af biltype, bilens tilstand og kørestil1. Se Brændstofhjælp for yderligere information.
  5. Ny i forhold til tidligere Shell V-Power formler. Boostet i forhold til Shells normale diesel brændstof for rensefunktionalitet. Hjælper med at rengøre nøglekomponenter i brændstofsystemet, såsom brændstofindsprøjtningsdyser, fra den akkumulerende opbygning af ydelsesbegrænsende aflejringer. De resulterende effekter og fordele kan variere afhængig af biltype, bilens tilstand og kørestil1. Se shell.dk/dynaflex for mere information om DYNAFLEX teknologi.

Mere i Bilister

På vores stationer

Vi har bragt servicen tilbage på servicestationen, så du altid er lidt gladere, når du går, end når du kommer.