Shell sender børn i LEGOLAND®

Over de næste syv uger sender landets Shell-stationer igen tusindvis af børn i LEGOLAND®. Her udløser hver optankning en børnebillet til forlystelsesparken i Billund, mens de voksne får et lod i konkurrencen om voksenbilletter.

Sidste år sendte landets Shell-stationer tusinder af børn en dag i LEGOLAND®. Nu gentager historien sig. Fra 29. maj til 18. juli får alle, der tanker brændstof hos Shell, automatisk tilbudt en børnebillet og et lod i konkurrencen om voksenbilletter til LEGOLAND®.

”Samarbejdet med LEGOLAND® giver os en god mulighed for at gøre lidt ekstra og samle familierne om et besøg i en af landets mest populære forlystelsesparker. Samtidig er det en oplagt anledning til at slå fast, at Shells muslingeskal og kvalitetsbrændstoffer lever i Danmark på bedste velgående”, siger Søren Møller Maretti, retailchef i DCC Energi, som står bag netværket af Shell-stationer i Danmark.

”Tidligere har både børn og voksne taget utroligt godt imod muligheden for at kombinere optankning med en sjov familieaktivitet. Derfor er vi glade for, at vi igen i år kan invitere små og store bilister en tur i LEGOLAND®, hvor de også kan besøge Trafikskolen og Shell-stationen ved banen”, tilføjer han.

I alt udlodder landets Shell-stationer over 1.200 voksenbilletter. Hver voksenbillet har en værdi af 359 kroner, mens en børnebillet står i 339 kroner.

For at få udleveret en børnebillet til LEGOLAND® kræver det, at man tanker enten benzin eller diesel hos Shell. En optankning udløser én børnebillet og ét lod i konkurrencen om voksenbilletter. Vindere af voksenbilletter bliver trukket fire gange frem mod den 24. juli og vindere får personlig besked.

Samarbejdet med LEGOLAND® kører på alle landets 207 Shell, Shell/7-Eleven og Shell Express-stationer. Ved optankning på Shell Express sker udlevering af børnebilletter og deltagelse i lodtrækning ved fremvisning af kvittering på nærmeste bemandede Shell-station.

For mere information, kontakt venligst

Søren Møller Maretti, retailchef i DCC Energi, telefon 2220 0467, mail soren.maretti@danskfuels.com

Om Shell-netværket i Danmark

Landets netværk af Shell-servicestationer er i dag drevet af DCC Energi, som er en hastigt voksende energikoncern i Danmark. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf. DCC Energi forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. DCC Energi omsætter årligt for ca. 5,6 mia. kr. og har 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk

MERE I BILISTER

På vores stationer

Vi har bragt servicen tilbage på servicestationen, så du altid er lidt gladere, når du går, end når du kommer.