Jump menu

Main content |  back to top

News and Media Releases

Tankede sig til ny bil hos Shell

Henover sommeren har Shell-kunder kunnet deltage i dysten om mere end 50.000 præmier, herunder en spritny Seat IBIZA Stationcar og masser af Coca-Cola.
Hanan Mechlawi modtager nøglerne til sin nye bil, hun vandt i Shells konkurrence

Hanan Mechlawi modtager nøglerne til sin nye bil, hun vandt i Shells konkurrence.

Denne sommer er titusindvis af glade bilister kørt ind til Shell for bl.a. at tanke Shell V-Power og Shell FuelSave. Det gav mulighed for at deltage i konkurrencen om de mange præmier, hvor hovedpræmien var en Seat IBIZA Stationcar 1.2TDI inkl. ekstraudstyr til en samlet værdi af  189.400 kr.

Den heldige vinder af hovedpræmien er netop udtrukket og det blev en glad og overrasket Hanan Mechlawi fra Frederiksberg. 

”Vi vinder ellers aldrig noget, så det er meget overvældende at vinde en bil. At det oven i købet er en rummelig, brændstoføkonomisk model passer godt til familiens behov,” fortæller Hanan Mechlawi.

Onsdag den 10. september kunne Per Ollikainen, produktchef i Shell og ansvarlig for kampagnen, overrække nøglerne til en funklende ny Seat IBIZA stationcar til en meget glad Shell-kunde. 

Hanan Mechlawi fra Frederiksberg modtog sin nye bil ved en præmieoverrækkelse hos Shell på Roskildevej 176 i Valby. Servicestationen, hvor hun normalt tanker og også fik udleveret vinderkortet i konkurrencen. Den flotte Seat IBIZA stationcar var leveret af SEAT Amager.

”Vi har hen over sommeren gjort en ekstra indsats for at promovere vores benzin- og dieselprodukter med en spændende konkurrence."

"Selvom man ikke var så heldig at vinde en bil eller en Coca-Cola under kampagnen, måtte ingen køre tomhændet fra tankningen. Alle, der tankede, fik nemlig også en børnebillet til LEGOLAND® med hjem, hvis de ville,” forklarer Per Ollikainen efter en veloverstået kampagne.

Yderligere information

Per Ollikainen, produktchef, mobil: 2220 5307, e-mail: per.ollikainen@shell.com