Jump menu

Main content |  back to top

News and Media Releases

Tank, skrab og vind en SEAT IBIZA ST

Denne sommer kan landets bilister kombinere glæden ved at fylde kvalitetsbrændstof på bilen med chancen for at vinde en SEAT IBIZA ST, når de tanker hos Shell. I en stor sommerkonkurrence sætter Shell en spritny bil og 50.000 halvliter Coca-Cola på højkant. På toppen følger oplevelser for børnefamilierne med børnebilletter til LEGOLAND®

Fra 23. juni er der ekstra solskin over landets godt 230 bemandede Shell-stationer. Den dag lyder startskuddet nemlig til Shells store sommerkonkurrence, hvor bilister ud fra devisen ’tank, skrab og vind’ kan få andel i mere end 50.000 præmier til en værdi af næsten 1,4 millioner kroner.

Ikke nok med, at en heldig vinder af hovedpræmien bliver særdeles godt kørende i en spritny SEAT IBIZA ST Style 1,2 TDI til den nette sum af 189.400 kroner inkl. ekstraudstyr.

Der er også 50.000 halvliters Coca-Cola på højkant for alle, der tanker over 25 liter brændstof og leger med ved at hente et skrabekort i butikken. Skrabekortet fungerer samtidig som en gratis børnebillet til LEGOLAND®.

”Alle som tanker på vores servicestationer denne sommer har chancen for at vinde i Shells store ’tank, skrab og vind’ konkurrence. Enten en halv liter Coca-Cola lige til at tage med på farten eller måske den helt store gevinst i form af en SEAT IBIZA ST", forklarer Per Ollikainen, produktchef i Dansk Shell.

"Du kan deltage uanset, om du tanker Shell FuelSave, Shell V-Power eller vores blyfri 92. Eneste krav er, at du tanker mindst 25 liter”.

Om konkurrencen

Konkurrencen løber fra 23. juni til 17. august. I den periode vil bilister, som tanker mindst 25 liter benzin eller diesel, få et skrabekort i butikken, når de betaler eller viser kvittering fra betaling ude ved standeren.

Hvert skrabekort giver mulighed for at vinde en halv liter Coca-Cola nu og her, hvis man skraber to ens Coca-Cola flasker. 

Deltagelse i konkurrencen om hovedpræmien - en SEAT IBIZA ST Style 1,2 TDI – kræver, at man tilmelder sig lodtrækningen.

Det sker nemt. Enten ved at scanne QR-koden på skrabekortet med en smartphone eller ved at sende en SMS med teksten ’SHELL’ til 1919. Endelig kan tilmelding ske via www.shell.dk/vind. 

Vinderen af bilen bliver udtrukket den 27. august og får personligt besked.

Yderligere information

Kontakt venligst, Per Ollikainen, produktchef, Mobil: 2220 5307, E-mail: per.ollikainen@shell.com