Jump menu

Main content |  back to top

News and Media Releases

Shell inviterer til LEGOLAND®

Shell og LEGOLAND® har indgået et spændende samarbejde. Så fra den 3. marts kan bilister med hang til gode familieoplevelser, temaparker, leg og andet spændende, tanke børnebilletter og vinde voksenbilletter til LEGOLAND®, når de køber brændstof hos Shell.

Børnefamilier og barnlige sjæle kan se frem til otte uger med lidt ekstra i tanken på landets Shell servicestationer.

For tanker du mindst 30 liter brændstof på de Shell stationer, hvor kampagnen skiltes udløser det fra den 3. marts til den 27. april en børnebillet til LEGOLAND®, og samtidig kan du være med i konkurrencen på stationen om at vinde voksenbilletter til forlystelsesparken i Billund.

”I samarbejde med LEGOLAND® inviterer vi nu børnefamilier, bedsteforældre og barnlige sjæle en tur i en af landets mest populære forlystelsesparker. Kombinationen af Shell-brændstof og LEGO® biler, der var specielt produceret til Shell kunderne sidste sommer, fangede virkelig bilisternes og familiernes interesse," siger Per Ollikainen, produktchef hos Dansk Shell.

"Den succes håber vi på at gentage i år, hvor vi som noget nyt har indgået et samarbejde med LEGOLAND®: De er om nogen kendt for at skabe rammerne for gode familieoplevelser, og det tror vi, at bilisterne også er interesserede i,” siger Per Ollikainen.

LEGOLAND® i Billund en af de mest besøgte forlystelsesparker i Danmark. Og i rigtig mange familier udgør de små kendte klodser en rød tråd i opvæksten på tværs af generationer.  

”Jeg tror, at alle børn og voksne kender LEGOLAND®, skabt ud fra de geniale klodser, som de fleste af os har haft mellem hænderne. Forlystelsesparken med de imponerende LEGO modeller og spændende aktiviteter, har begejstret familier i årtier."

"På samme måde har vores servicestationer i mere end 100 år været et centralt omdrejningspunkt for landets bilister og familier på farten. Netop derfor er vi rigtig glade for igen i år at kunne glæde bilister med en familie- og børnevenlig kampagne,” siger Per Ollikainen. 

Bag om kampagnen

Kampagnen med billetter til LEGOLAND® kører på alle de Shell og Shell 7-Eleven servicestationer, som skilter med det. Uanset om bilister ønsker en børnebillet til LEGOLAND® og/eller deltager i konkurrencen om voksenbilletter, skal man tanke mindst 30 liter Shell brændstof for at være med.

Der uddeles en børnebillet og/eller et konkurrencekort pr. optankning over 30 liter. Børnebilletten udleveres ved kassen i butikken umiddelbart efter tankning og betaling. På den måde kan bilister, der betaler på forpladsen også deltage. Lodtrækningen om de 2x2 voksenbilletter blandt de indleverede konkurrencekort sker efter kampagnen, senest den 5. maj 2014.

Abonnér på nyheder fra Shell på www.mynewsdesk.com/dk/shell

 

Yderligere information

Per Ollikainen, produktchef i Dansk Shell

T: 2220 5307

M: per.ollikainen@shell.com