Jump menu

Main content |  back to top

News and Media Releases

Hvem gættede det korrekte antal LEGO® klodser?

I forbindelse med den store Shell V-Power LEGO® kampagne, som kørte henover sommer fra 19.juni til 14.august, var tilknyttet et web univers. I dette univers kunne interesserede finde mange spændende oplysninger, og der var ligeledes en konkurrence om at gætte antal LEGO klodser i Ferrari F1 LEGO raceren.

Da det imidlertid ikke var klart, om der var tale om den store scalamodel 1:1 eller den lille Ferrari LEGO model, som var i den samling, man kunne erhverve på Shell servicestationer, har vi belønnet for gæt på den store og den lille model.

Der indgår 219.500 LEGO klodser i den store 1:1 scala F1 Ferrari model og 33 LEGO klodser i den lille F1 Ferrari model.

 

Der var ingen som gættede, det korrekte antal for den store model, men Lars Kappel kom tættest på med sit gæt: 202.150 klodser. Til gengæld havde flere fundet frem til det rigtige antal for den lille, hvorfor denne konkurrences vinder er fundet ved lodtrækning og det blev: Elsia Kjeldsen.

           

Stor tillykke til de dygtige vindere. Der vil blive fremsendt et komplet sæt med de 6 LEGO biler og et sæt LEGO minifigurer, der kunne erhverves på Shell servicestationer under kampagnen frem til 14.august