Jump menu

Main content |  back to top

News and Media Releases

Danmarksmester i Brændstof

Camilla fra sjælland vandt, da Shell FuelSave holdt DM i Brændstof.
Vinderne blev Team Sjælland bestående af Mai-Britt Vingsøe og Camilla Lindholm

Vinderne blev Team Sjælland bestående af Mai-Britt Vingsøe og Camilla Lindholm

Over de seneste uger har Shell sammen med NOVA fm afholdt konkurrencer, quizzer og testkørsler for at finde den værdige vinder af titlen som danmarksmester i brændstof.

Efter lokale konkurrencer og testkørsler, hvor deltagerne både havde vist deres viden om at spare brændstof og deres evner i at køre med brug af så lidt brændstof som muligt, stod tre deltagere i finalen. Allan Schmidt fra Jylland, Ditte-Marie Stolberg fra Fyn og Camilla fra Sjælland. De kørte torsdag 4 super tætte etaper, før vinderen kunne krones.

Sejren, titlen og en splinterny Skoda Citigo gik til Team Sjælland med Mai-Britt Vingsøe og Camilla Lindholm Johnsen. Og Camilla kan derfor nu kalde sig en fortjent danmarksmester i brændstof og ejer af en ny bil. 

Med Shell FuelSave i tanken og brug af de gode køreråd viste alle tre teams fantastisk kørsel med mange kilometer på hver eneste liter. Vinderne fra Team Sjælland kørte 30,311 km per liter,  Team Jylland kørte i snit 30,003 km på hver liter, mens fynboerne kørte 29,412.

Tillykke med titlen og en ny bil!