Jump menu

Main content |  back to top

Læs vores pressemeddelelser og tilmeld dig vores nyhedsservice via email og RSS feed.

Nyheder og highlights

Ny LEGO samling hos Shell

05/11/2014

Nu kan bilister igen tanke sig til unikke samlesæt fra LEGO hos Shell. Fra 10. november til 5. januar udløser 25 liter Shell V-Power en ’limited-edition’ Ferrari LEGO® model.

Vinderen af "Vind en racertur i en Ferrari" er fundet

20/10/2014

Søren Trelborg fra Herning vandt lodtrækningen i konkurrencen om en racertur ved Racingfestival i Roskilde.

Mikroorganismer æder benzin under forurenet Shell-grund

11/10/2014

I uge 41 går et oprensningsarbejde på Shells servicestation, Roskildevej 435, i gang. Ny miljøteknik intensiverer naturens egen oprensningsmetode.

Fokus på brændstof kan forbedre bundlinjen

17/09/2014

Trods flere års krise mangler transportbranchen endnu at udnytte potentialet for brændstofbesparelser. I ny rundspørge, som Shell og ITD står bag, svarer ni ud af 10 beslutningstagere i branchen, at dieselen fortsat er et sted, hvor der er penge at hente.

Tankede sig til ny bil hos Shell

11/09/2014

Henover sommeren har Shell-kunder kunnet deltage i konkurrencen om mere end 50.000 præmier, herunder en spritny Seat IBIZA Stationcar og Coca-Cola.

Bliv i bilen, mens du vasker

10/09/2014

Shell introducerer nu en ny teknologi til sine vaskehaller. Så nu kan bilister fremover vælge at følge bilvasken inde fra kabinens tørre sæder uden at bekymre sig om kulde, rusk og regn.

Prins Joachim vandt Royal PRO/AM ved Cph Historic Grand Prix

14/08/2014

Det store arrangement for klassisk motorløb Copenhagen Historic Grand Prix blev i weekenden den 2.-3. august gennemført på Bellahøj i København.

Shell afliver kasseapparatet

30/06/2014

Shell indfører nu SafePay på sine servicestationer i Danmark og flytter kontanthåndtering ind i et lukket system. Løsningen indføres for at dæmme op for røverier og øge sikkerheden for de butiksansatte.

Shell lancerer nyt våben mod kortmisbrug

24/06/2014

Med realtidsovervågning af alle transaktioner på euroShell Card indfører Shell et nyt, effektivt våben i kampen mod kortmisbrug for danske vognmænd og deres chauffører.

28,9 km på hver eneste liter Shell FuelSave blyfri 95

22/05/2014

Det rette brændstof og de bedste køretips kan få dig langt på literen. Det beviste stribevis af danske bilister ved Shells DM i Brændstof. Vinderen kørte imponerende 28,9 km/l ved blandet kørsel i både by, på landevej og motorvej.

Aviser, nyheder og pressemeddelelser

I dette afsnit

Journalister kan kontakte den presseansvarlige for Dansk Shell. Se kontaktoplysninger her.

RSS er en nem måde at modtage vores seneste nyheder og informationer på.