Jump menu

Main content |  back to top

Shell kan tilbyde et væld af udfordrende karrieremuligheder, hvad enten du er færdiguddannet, er i gang med en bacheloruddannelse eller har en kandidatgrad eller højere.

Hvordan du søger om jobbet, er helt op til dig. Der er to måder, du kan blive ansat i Shell som graduate. Efter et internship i Shell eller ved at søge om at komme til en af vores rekrutteringsdage.

Din personlige udvikling vil være vores højeste prioritet, uanset hvilken vej du vælger.

Mulighed A: Rekrutteringsdag hos Shell

Arrangementet omfatter øvelser, oplæg og en gruppediskussion - her kan du finde ud af, hvilke typer forretningsscenarier du egner dig bedst til og danne dig et billede af dine evner inden for virksomhedsledelse eller teknisk ledelse. Det er ikke en jobkonkurrence, men det giver os en chance for at observere dine evner i praksis.

Du kan læse mere om dine mulighed på Shells globale hjemmeside.

Mulighed B: Internship

Ønsker du at afprøve og vise os dine evner over en længere periode? Med vores internship kommer du til at opleve Shell som arbejdsgiver i praksis  - og du vil komme til at arbejde med virkelige virksomhedsprojekter. Under forløbet vil du kunne drage fordel af udførlige tilbagemeldinger, om hvordan du klarer dig. Du vil kort sagt finde ud af, om du egner dig til jobbet.

Du kan læse mere om dine mulighed på Shells globale hjemmeside.

Værktøjer