Jump menu

Main content |  back to top

Processen for jobsøging i Shell

Begynd med at udforske aktuelle ledige stillinger rundt omkring i verden - se mere på Shells globale hjemmeside

Ansøg

Ansøg

Når du har fundet en stilling, du er interesseret i, skal du udfylde vores online ansøgningsskema. Du vil inden for 48 timer modtage en bekræftelse fra os, om at vi har modtaget din ansøgning.

Vi giver dig besked inden for 14 dage, om du vil blive inviteret til samtale.

Hvis ikke du kan finde en passende jobmulighed, kan du i stedet sende os din ansøgning eller CV, og du vil blive gjort opmærksom på senere stillingsopslag, som matcher dine kompetencer.

Bemærk, at hverken Shell (eller andre organisationer, som rekrutterer på vores vegne) beder om penge eller betaling fra vores ansøger på noget tidspunkt i rekrutteringsprocessen. Alle tilbud om ansættelse hos Shell, direkte og indirekte, vil foregå gennem vores formelle ansættelsesproces.

Samtale

Hvis samtalen var en succes, vil vi invitere dig til Endelig vurdering inden for tre uger efter den første samtale.

Vurderingen kan vare op til fire timer og består af flere trin - en samtale om et casestudie, en scenarieøvelse og en samtale. Til slut vil du igen have mulighed for at stille spørgsmål om stillingen, belønninger og fordele samt løn- og ansættelsesforhold.
 
Vi vil gøre vores bedste for at give dig besked angående den Endelige vurdering inden for få dage, selvom det godt kan vare længere på nogle markeder.

Vær opmærksom på,at alle ovennævnte tidsangivelser for hvert trin i processen er gennemsnitlige. I perioder med mange ansøgninger kan hvert trin vare længere.

Værktøjer