Jump menu

Main content |  back to top

Bagermester, sælger, rengøringsassistent og natteravn. Hvis du besidder alle disse roller, så er det lige DIG, vi søger som ny natmedarbejder. Erfaring er ikke et krav, men bestemt en fordel.

At styre vores stationer om natten er ikke nogen let opgave. Du skal være indstillet på at kunne betjene gæster, samtidig med du bager morgenbrød og laver franske hotdogs. Der er mange opgaver, du skal nå i løbet af din vagt og vi har en forventning om at komme til en pæn butik næste morgen. Som natmedarbejder sørger du for at gøre butikken klar til vores morgenkunder. Du bliver derfor den helt store bagermester, som får til ansvar at klargøre alt morgenbrød og fastfood.

Kundeservice er altafgørende for os. Vi har mange gode tilbud i forretningen. Derfor er det vigtigt du finder din indre sælger frem og tilbyder vores tilbud til ALLE kunder. Mersalg er intet andet end god service for vores kunder. Vores kundesegment spænder vidt, så du skal kunne håndtere alle slags kunder. Det er vigtigt du er udadvendt og kan tale med alle typer. God kundeservice og smil er altid vigtigt. 

Vi tilbyder dig et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, som har et fantastisk sammenhold. Udvikling er også et punkt vi ligger stor vægt på – personligt såvel som fagligt. Som medarbejder skal du hele tiden have mulighed for at udvikle dig og være ansvarlig for dit arbejdsområde. Dine ansvarsområder kan yderligere udvides såfremt der er en overensstemmelse om det mellem forretningschefen og dig – varebestilling af visse varegrupper kunne være en mulighed. 

Arbejdstiden ligger typisk i tidsrummet 22.00-08.00 på alle ugens dage. Fridage/arbejdsuger planlægges i turnus med den anden natmedarbejder. Dette giver en frihed, som man ikke finder i mange andre jobs. 

Du kan sende din ansøgning til lefre@live.dk

Lefre Energi ApS driver i dag 17 Shell stationer i København og Nordsjælland. Vi er ca. 270 ansatte.

Værktøjer